Citiraj:
Autor sh0kre
Znači draže ti je recimo neku aplikaciju poput npr. sygic aure koja po ostanku u pozadini nastavlja raditi ili siše bateriju gasiti ručno kroz menije ili samo stisnuti back tipku na 2 sek i ubije ju, ili ako ti zatreba lampa za nabrzaka pronać nešto u mraku otključavat telefon ovo i ono ili na onaj prethodno opisan način... ili možda tražit po sučelju di je taj menu u svakoj aplikaciji zasebno, ili imat samo jednu hardwersku tipku za tu namjenu, tj. settings, i tome slično.
|
Stvarno nevidim neke prednosti u ovome što si ti napisao.
Gašenje aplikacija - zar nije sam android dizajniran da ih gasi kada se ne koriste ili ima potrebe za memorijom?
Svjetiljka - imaš program za to, koji ima opciju da samo uključiš na lockscreen mobitel i protreseš ga, fora je, ali mi nije baš sjelo. Čak niti root netrebaš ako se dobro sjećam.
Menu - ICS je rađen sa manu tipkom na pameti, ako je nema predviđeno u programu uvijek je ima ispod na dnu ekrana, nije mi baš falilo staro menu dugme jednom kada sam se navikao. Sada šta je bolje, novo ili staro, dalo bi se raspravljati.
Itd... uglavnom, tebi je to fora i super, nekima od nas nije i ne osjećamo da baš nešto propuštamo.