Citiraj:
Autor gaggo
A gledao sam okolo, mnogi preporucuju entchantera neki templara, pa sam uzeo nju... A sto se tice skillova, s ovom kombinacijom radim najveci damage, po mom misljenju. Sa plavim dartovima oporavljam manu, i onda samo saljem zombie charge, a psi i gargantum mi sluze kao tenkovi i samo u najgorim situacijama iskoristavam detonaciju, koja mi dodatno oporavlja manu, pa imam opet za pucanje charge-a
Budem danas probao tvoje skillove, pa cu vidjet kak ce ic. A HP nisam tolko dizo, jer sam isao vise na inteligence, a rijetko sam pronalazio iteme da daju oboje u dobrim kolicinama.
|
Ovu dart s mana runom nisam pokusavao nekako mi se svida 180% dmg splinter
Zombie charger mi nekako nije isplativ dmg po mana costu bar dok ne dobije zombie bears.
A i ima range na sebi.(haunt mos castat s ruba ekrana na drugi kraj

)
Psi su mi prebrzo umirali jos krajem normala tak da sam ih bacio ali sacrifice/summon dogs/sacrifice radi bolesni burst dmg cak i s tim cd.
Gargantuan je ok radi dobar dmg i smeta mobovima.
Ali ako hoces dmg moras prakticki imati soul harvest. Taj int buf sto dobijes za 30 sec ti poveca dmg suludo da ono nista ga nemoze zamijeniti...jednostavno je must.
I primjetio sam da imas 2 velika mana spendera sismise i chargera to mi nekako neide, nemos spamat oboje s manom eto rade uzmes soul harvest i onda buffas jedno od to dvoje da topi mobove.
Dakle meni ti se svodi da templar i gargantuan skupa blokiraju uzimaju agro od mobova pri tom zajedno rade dobar dmg.
Sad ako je velika hrpa mobova ili champ pack bacim mass confuse da ih 'stunam' em pocmu sami sebe udarat(na infernu je to oneshot) onda se priblizim soul harvest, buffam se i onda udri haunt spam.
Haunt em je jeftin( mana) em radi dobar dmg po mana/sec(naravno s 2. runom da ide brzo), em skace s moba na mob,em nije chanelled,em prakticki nema range.
Kao jeftinija bolja verzija locusta.
I mislim da sam bas gledao da radi vise dmg po mana/sec od chargera sve do zombie bearsa.
A jos bude buffano od soul harvesta i passiva...
Spirit walk ti je oh shit button a i dobis mane i to po postotku ne flat iznos.
Kad ostanes bez mane(ako spamas ko lud, ali to znaci da si napravio ogroman dmg) prebacis se na darts koje ko sto sam rekao rade 180% dmg
Jedino za bossove ne stima mass confuse(ali je za packove i guzve neprocjeniv) pa ga mos zamjenit za fetish army ili takav kojekakvi support skill.