View Single Post
Staro 04.07.2012., 16:50   #1253
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Super, to je jednostavno, samo ne znam da li je toliko jednostavno svako malo stavljati custom ROM-ove za nekoga tko je totalni početnik u tome. Sa custom ROM-ovima ispada da je rijetko koji toliko dobar da bi ga korisnik prihvatio, vidi što je Ivo Strojnica napisao. Zbog toga sam ja na stock ROM-u sa svojim Evom 3D.
Stock romovi su ono, dno. Ok za nezahtjevnog korisnika, ali ako samo jednom primirišiš na sve prednosti dobrog custom rom-a, nećeš se nikad vratit na stock. Imam evo 3d, trenutno sam na cool ics v9, stavljen nakon virtuous shootera 3.0.5., iz čiste dosade jer virtuous nije preko mj dana izdao nikakav update, i iznenađen sam brzinom i stabilnosti meni novog developera, tj njegovog rom-a za evo 3d.

Što se Ive tiče, on ti nije nikakvo pouzdano i adekvatno mjerilo, štoviše, ne obraćaj pažnju na to što on piše previše, Ivo mijenja rom-ove češće nego ti jedeš, promijenio je na sgs-u sve i jedan rom koji postoji na xda i ostalim sl. forumima, vjeruj mi, SVE I JEDAN. Pa on da napravi svoj vlastiti rom danas, navečer bi ga već promijenio jer mu ne bi pasala neka glupost, tipa imao bi 3 crtice signala a ne 4 kad je na 3g-u ili mu ne bi radile vol up i down tipke za mijenjat pjesme u music playeru, itd
Ivo ti je lik neviđen, nije mu pasao sgs kad je bio flagship samsunga i 99% androida uopće, a kako bi mu sad pasao jedan low end model htc-a