View Single Post
Staro 04.07.2012., 12:50   #132
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor GT3 Pregled postova
prije svega moras odluciti ciji sistem zelis ugraditi i onda trazi majstora. u svako slucaju ugradi sistem koji je poznat i koji ima vise servisa, jer danas se servisi samo tak zatvore i onda si nigdje.

moja preporuka je Auto fortuna u Zagrebu. rade sa nekoliko poznatih marki.

kod plina ti na nekih 50 - 100k km odu glavni dijelovi, isparivac i injektori pa nije lose odmah vidjeti ciji su dijelovi jeftiniji. npr, imam Lovato i kod njega je reperacaija isparivaca 450kn, a 4 injektora oko 1000kn. isparivac sam reparirao na nekih 60k km, a na nekih 80 cu morati injektore.

cisto da imas sliku troskova...
Imam i ja Lovato.
J injektore.
Manual za Fast instalciju (moja je EasyFast) kaže reparacija po potrebi.
Link na manual (na kraju je sekcija o reparaciji, annex A), pa reci da to može koštat više od 200kn.
Za milju kuna kupiš 4 nova injektora.
I da, odvezao sam na njima 160 000. Bez reparacije.
Što se reparacije isparivača tiće, oko 40 000 - 60 000, koliko izdrži membrana.
I po meni redovito samo provjera mape i zamjena filtara ( ja to radim svakih cca 20 000, kad sustav javi zvučnim signalom da je vrijeme za servis).
Sve drugo se radi kad krepa.

EDIT: Kolega je imao pravo za injektore, na EasyFast instalaciji nema reparacije injektora.
Kupuju se novi kad krepaju. 200kn/komad.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 06.07.2012. u 14:18.
Pomo je offline   Reply With Quote