Sto se tice Onkyo-a to je potpuno normalno. Naravno da je bitno koliko je kvalitetno sve poslozeno, ali isto tako i u kojoj klasi radi pojacalo. Denon recimo za razliku od Onkyo koristi drugacije poslozeno pojacalo, pa je samo mlak i kod ekstrmnijeg koristenja, dok Onkyo odmah nakon paljenja postize prilicno visoku radnu temperaturu koja se jos i povecava sa stupnjem koristenja. Onkyo radi kvalitetne uredjaje (prije 10-15god daleko bolje) no puni su forumi ljudi koji se zale na temperaturu i kvarove koji nastaju zbog toga (sama temperatura skracuje vijek trajanja elektronike), pa su taku u posljednjih par godina poceli ugradjivati ventilatore (cak i 120mm) sto po meni nema smisla jer to vise nisu ozbiljni audiofilski uredjaji vec zujalice tipa losijih PC-a

Ako kupite AV receiver od 10000kn i on u sebi ima 2-3 ventilatora, mislim da je to debelo bezobrazno prema kupcima!! Osim toga meni se osobno uopce ne svidja zvuk koji proizvodi Onkyo.
Zaboravih...u danasnje uredjaje se stavlja toliko tanak alu profil kao hladnjak da to vise nije normalno! Prije si ti imao masivan profil koji je dobro upijao toplinu a i kucista su bila daleko masivnija pa je tu bilo prostora za rasipanje topline, za razliku od danas kada se sve zgura u sto manji prostor (kao i u automobilima) samo da bi se sto vise zaradilo

(jer zarada je danas na prvom mijestu u svakoj grani prozvodnje).