View Single Post
Staro 03.07.2012., 07:06   #3562
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Rom je apsolutno savršen. Dolazi s genokolarevim kernelom (ugrađen u zip), instalirao, pobrisao apk koje mi netrebaju, stavio zeam launcher stvar leti LETI.

Stavio v6 i kak, mobitel je preporođen. Kad se stvar napravi kako spada, uređaj ostavlja potpuno drugačiji dojam. Danas ubijanje cijeli dan, punio sam ga 3x, bez zaleđivanja i restarta.

Preporučuje 129-729, smartassV2, sio. Lag free. I kad počne laggat engine flush ili reboot. Ali totalno drugačiji mobitel jako sam zadovoljan.

ja se totalno pridruzujem cestitkama i pozdravima za benrua stvarno je rom odlican ali mene muci jedan problem na njemu i znam da se to nekako moze rijesiti sa scriptama ali one meni nikako ne idu pa ako bi mi netko dao neko detaljno uputstvo bio bih mu prezahvalan . naime na romu mi se malo malo rusi launcher tj kad se vracam na default screen a radio sam nesto na mobu sve mi se ikone polako pojavljuju nema ona trenutni back na home screen . to mi je jedini problem . ajte pomagajte narode

+ moram nadodat da na forumu sam vidio da je i benru skontao problem . mene sad zanima jel se to vama ne dogadja ili vam ne smeta pa niste ni komentirali ?

Zadnje izmijenjeno od: maxtormaster. 03.07.2012. u 08:40. Razlog: update
maxtormaster je offline   Reply With Quote