View Single Post
Staro 02.07.2012., 21:58   #3
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ja sam glavni što se tog tiče, i znam da je greška, ali trenutno nema nekog drugog smislenog načina razvrstavanja kojeg bi mogao primjeniti. U pitanju su CAD datoteke koje se otvaraju preko AutoCAD-a, pa eventualni total commander ne pomaže.
Za nove poslove sam smislio drugačiji sustav, ali sve staro bi trebale godine dok se sredi. Maknuti ću .bak datoteke u poseban folder što će sigurno smanjiti broj datoteka za bar 1/3, a one mi ni ne trebaju.

Spojio sam kompove direktno cat-5e kablom i uspostavila se gbit mreža između njih te je tad izlistavanje foldera trajalo 2-3 sec što me zadovoljava (ali je i dalje puno sporije od pristupa istom shareu na Win ME ). Čisto zato što sve uredno radi sa starom tehnologijom, ne bi očekivao da će me nova zahebavat. Još mi XP stavi taj Win 7 share da ga želi indexirati. Da mu maknem tu opciju?

Ne smijem zaboravit ponovno upalit network autotuning, RDC i one sve opcije u adapteru .

Nabavim onda taj switch pa probam. Ne razumijem se previše u to, dakle Linksys će i dalje biti DHCP, dodjeljivati adrese i pružati net, kao i routati ove WLAN-ove, a LAN povezani kompovi će među sobom komunicirati direktno 1 Gbit brzinom?
FitzTN je offline   Reply With Quote