Citiraj:
Autor RAUL
Pitao bih te ja da montiras na 11. katu klimu i visis kroz prozor 
|
I dalje je posao od dva sata. Koliku bi placu trebao imati vatrogasac?
To kad vidim koliko deru keramicari, centralasi/klimasi i HEP hitne intervencije - povraca mi se.
Istina povracam mi se jos vise kad znam koliko razno razni "gazde" placaju te decke koji to actually rade...
Nikad necu zaboraviti kad mi je HEPov biser mjenjao prije godinu dana uru. Frajer ode i ja nemam struje u pol stana. Zovem zovem zovem zovem i javi mi se nadrkanim glasom neki uhljebljeni idiot i veli sad cemo poslati hitnu intervenciju. Ja vec znam da konj nije zasarafio vani na razvodnoj nesto. I sad dodje meni biser, gleda on to gleda. Ode van i ja skupa sa njim. Gurne kljuc otvori ormaric i pritegne. Ja reko pozdravite si kolegu. A on meni mrtvo hladno. Dosli smo cetvero. Red bi bio 200kn. Znas kak sam mu platio. Napisao sam pismo pritužbe na upravu vodovoda - cisto da mi bude lakše.
Kazem jedino me strah montera. Dogovor je soma kuna, al poznavajuci te prevarante vec bu smislio nesto da mu treba custom nosac od titana sa faznim pomakom. Ak do toga dode. Sterat cu ga u qurac i postavit si ju sam. Busilicu imam, ostalo cu izguglat. Srale ima dve desne, ja dve leve i da ga jebes u timu smo ko dva prosjecna

. Jos ak si popijemo prije... How hard can it be?