02.07.2012., 21:01
|
|
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor Mitohondrij22
Pozdrav, htio bi uzeti neku konf od 3 do 4,5 tisuca, s tim da vec imam pol dijelova, ovak,
Napajanje mi je Antec Truepower 850watt
Kuciste Antec Sonata 3, mislim si uzet OCZ SSD Vertex3 60gb, SAta3, a osim tog, treba mi maticna, Procesor i Graficka, komp je cisto gaming namjenjen i volio bi da u tom bude skroz ok, imam doma sve kaj bi se jos moglo iskombinirat u njega (hard disk, dvd RW citaci,itd) tak da bi mi bilo super nesto u rangu tih cijena ako ima sta, intel, amd nije ni vazno 
|
Citiraj:
Autor Mitohondrij22
Ok ovako, isprike zbog kasnjenja, nesto letim cijeli dan pa tek sad dodoh do kompa, ovak, Sve mi je sata, ramove nisam ni nabavio, to isto ide u nabavu uz maticnu a Monitor mi je Flatron W2242T ovak, vidim nabacali ste se sa konfama gore  hvala, al ja cisto trazim nesto za danas- sutra igrice, neda mi se previse eksperimentirat sa Overclockanjem itd, cisto me zanima nesto solidno sto ce trajat malo duze jer u ovih pol godine samo letim na stare dijelove, krame itd koje me na kraju kostaju vise nego sto sam ih originalno platio. Sad graficka i procesor koji imam su Procesor Intel Core2 Quad 2.40 a graficka je Geforce 8800 Gt, tak da sve ajmo rec bolje od toga dolazi u obzir, stvarno sam coban sto se tice tehnologije i ajmo rec znam samo neke blage osnove, ako to sta znaci, eto nadam se da sam od pomoci 
|
Znaci finalno i suma sumarum:
Procesor Intel Core i5 2320
Matična Asrock B75M
Memorija 8Gb Kingmax DDR3 1333MHz
Giga HD7850 OC, 2GB GDDR5, HDMI, DVI, DP
SSD Kingmax 60GB Client SATA3
HRK 4,856.68 FuturaIt
|
|
|