View Single Post
Staro 02.07.2012., 21:01   #2861
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Mitohondrij22 Pregled postova
Pozdrav, htio bi uzeti neku konf od 3 do 4,5 tisuca, s tim da vec imam pol dijelova, ovak,
Napajanje mi je Antec Truepower 850watt
Kuciste Antec Sonata 3, mislim si uzet OCZ SSD Vertex3 60gb, SAta3, a osim tog, treba mi maticna, Procesor i Graficka, komp je cisto gaming namjenjen i volio bi da u tom bude skroz ok, imam doma sve kaj bi se jos moglo iskombinirat u njega (hard disk, dvd RW citaci,itd) tak da bi mi bilo super nesto u rangu tih cijena ako ima sta, intel, amd nije ni vazno
Citiraj:
Autor Mitohondrij22 Pregled postova
Ok ovako, isprike zbog kasnjenja, nesto letim cijeli dan pa tek sad dodoh do kompa, ovak, Sve mi je sata, ramove nisam ni nabavio, to isto ide u nabavu uz maticnu a Monitor mi je Flatron W2242T ovak, vidim nabacali ste se sa konfama gore hvala, al ja cisto trazim nesto za danas- sutra igrice, neda mi se previse eksperimentirat sa Overclockanjem itd, cisto me zanima nesto solidno sto ce trajat malo duze jer u ovih pol godine samo letim na stare dijelove, krame itd koje me na kraju kostaju vise nego sto sam ih originalno platio. Sad graficka i procesor koji imam su Procesor Intel Core2 Quad 2.40 a graficka je Geforce 8800 Gt, tak da sve ajmo rec bolje od toga dolazi u obzir, stvarno sam coban sto se tice tehnologije i ajmo rec znam samo neke blage osnove, ako to sta znaci, eto nadam se da sam od pomoci
Znaci finalno i suma sumarum:

Procesor Intel Core i5 2320
Matična Asrock B75M
Memorija 8Gb Kingmax DDR3 1333MHz
Giga HD7850 OC, 2GB GDDR5, HDMI, DVI, DP
SSD Kingmax 60GB Client SATA3

HRK 4,856.68 FuturaIt
FRipper je offline   Reply With Quote