View Single Post
Staro 02.07.2012., 00:18   #12
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
boze sacuvaj, pa ljudi se dizu na noge cim kazes krivu rijec po njima, ako nije pohvala onda suti. e pa ne bude . pogotovo jer si mi po lokaciji blizak .

iskreno, pitao si za savjet. u tih sat vremena, da se malo vise kuzis, si vec mogao par stvari eliminirati. sada, uvrijedio se ti ili ne, ali si zelen.

to sto si programer ne igra nikakvu ulogu u ovoj prici. ako ne znas, ne znas, bio ti osnovna skola ili magistrirani diplomirani nesto po struci.

i trece, ja sam ti u sisku inace. mogao bi ti ja pomoci ili frendici, no cisto sumnjam, jer pretpostavljam koja ce shema ispasti. radije ti dampreporuke ako ces ici na servis, iShop (prolaz prema grilu) ili eventualno Lav računala (Odra). svakako sretno, sto drugo reci..........

Burko je offline   Reply With Quote