Citiraj:
Originally posted by Bubba
Ako oni ne mogu popraviti, ne moze nitko u Hrvatskoj. Cak imaju i normalne cijene.
|
... kažem ne znam iz "prve" ruke sve je rekla kazala i nadam se da neću morat saznat iz "prve" ruke ... ja sam ih samo jednom kontaktirao za bateriju za Palm Vx (star i nekoristim ga više ali mi drag i dobar) pa je bilo 70 kn dijagnostika, ma briga me za dijagnostiku, jer vi meni možete zamjeniti bateriju u Palmu, 70 kn dijagnostika, ... alo si ti gluh jel ti znaš i možeš zamjeniti bateriju iz 100% ispravnog uređaja bateriju koja je izgubila kapacitet, 70 kn dijagnostika ... ma j*bi se ti i 70 kn dijagnostika jel znaš ili ne znaš i jel možeš ili ne ? Platit ću vam i dijagnostiku i sve samo jel vi to možete, znate i jel imate bateriju inače uređaj je ispravan ali je baterija izgubila kapacitet ... 70 kn dijagnostika ... ma znaš šta imam ja SONY ClieNR70 i njega koristim a ovo mi je reda radi i sam ću si zamjeniti jer Vi očito ne znate niti kako to izgleda niti nemate čime zamjeniti ... 70 kn dijagnostika

mislim puko sam od smijeha ... ja njemu onda ništa on meni doviđenja a ja njemu 70 kn dijagnostika pošto to razumije

Mislim kaj je tak teško reć nešto u stilu nismo pa ćemo vidjet, jesmo ali ne znamo da li je uređaj ispravan, ili tako nešto ... nego na svako pitanje odgovor dijagnostika 70 kn ... mislim nadam se valjda da im je posao bolji od odnosa sa javnošću i klijentelom ...