View Single Post
Staro 01.07.2012., 16:24   #11
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor yoke Pregled postova

Da,koristio sam ga samo kao prtpojacalo...kao pot
Kad smo kod pota ...

Nekako je šteta da NADa koristiš samo zbog pota...
Tu bi neki višekanalni pot ili 'swič' (ili onaj lajtspeed atenuator) kao DACT , TKD , Seiden iil Khozmo ili Penny & Giles RF15 ili puno bolje sjeli.
... pasivu ne voliš ili ti ne odgovara ?

Citiraj:
Autor afterburner Pregled postova
Ja ti iman tx-sr505E (skoro je isti ka taj tvoj) i isto se dosta grije...nema nikakvih prepreka na njemu ni oko njega. I tako radi vec nekih 4-5 godina... skoro svaki dan je upaljen. Tako sta se mene tice namas nekog straha. Cak i na njemu ima naljepnica na kojoj pise da je normalno da bude fairly hot.
I tako če i radit ...sve do jednog momenta kad više neče radit ...zbog temperature koju trpi svakodnevno a ona i ne djeluje baš 'pozitivno' na elektroniku. Ja nisam imao resiver več nešto slično. Kao tx-nr5008 bez pojačala. Iako unutra nije bilo pojačala ( unutrašnjost imaš ovde desno na slici ) i ogromnih hladila kao izvora topline , sama elektronika je podlegla tim uvjetima rada.

Iako je 'normalno' da je gornja ploča toliko vruča da se ne može dodirnuti rukom , to definitivno nije zdravo...a nije ni previše inteligentno napraviti tako nešto...Tako da u svakom slučaju zahovaram nekakvo prisilno hlađenje / odvođenje topline.