Citiraj:
Autor yoke
Da,koristio sam ga samo kao prtpojacalo...kao pot 
|
Kad smo kod pota ...
Nekako je šteta da NADa koristiš samo zbog pota...
Tu bi neki višekanalni pot ili 'swič' (ili onaj lajtspeed atenuator) kao DACT , TKD , Seiden iil
Khozmo ili
Penny & Giles RF15 ili puno bolje sjeli.
... pasivu ne voliš ili ti ne odgovara ?
Citiraj:
Autor afterburner
Ja ti iman tx-sr505E (skoro je isti ka taj tvoj) i isto se dosta grije...nema nikakvih prepreka na njemu ni oko njega. I tako radi vec nekih 4-5 godina... skoro svaki dan je upaljen. Tako sta se mene tice namas nekog straha. Cak i na njemu ima naljepnica na kojoj pise da je normalno da bude fairly hot.
|
I tako če i radit ...sve do jednog momenta kad više neče radit ...zbog temperature koju trpi svakodnevno a ona i ne djeluje baš 'pozitivno' na elektroniku. Ja nisam imao resiver več nešto slično. Kao tx-nr5008 bez pojačala. Iako unutra nije bilo pojačala ( unutrašnjost imaš ovde
desno na slici ) i ogromnih hladila kao izvora topline , sama elektronika je podlegla tim uvjetima rada.
Iako je 'normalno' da je gornja ploča toliko vruča da se ne može dodirnuti rukom , to definitivno nije zdravo...a nije ni previše inteligentno napraviti tako nešto...Tako da u svakom slučaju zahovaram nekakvo prisilno hlađenje / odvođenje topline.