Nemama iskustva s tim/takvim reciverima ali ;
Mislim da nije normalno da se takav tip pojacala toliko grije. Po meni bi se trebao zagrijati tek pri velikim glasnocama/snagama i to pri duzem slusanju.
Ono sto obicno proizvodi toplinu unutar kucista je ili pojacalo ili nekvalitetno izveden trafo.
Ne znam dali taj tvoj model uopce ima tranformator ali ako ima mozda je problem u njemu...ali onda bi on vjerojatno i zujao

...valjda
Ali ako ti reciver od dana kupnje tako radi,toliko se grije,a ne gasi se...onda je to mozda i potpuno normalno za taj model
Ne znam kako ti je smjesten reciver,ali mozda da stavis koji niskosumni ventirlator oko njega cisto da poveca protok zraka oko njega radi bolje ventilacije.
Znam da nisam pomogao

, po meni nije normalno da se to grije, ali ako se tako grije od dana kupnje ja se nebi brinuo vec bi samo povecao protok zraka oko kucista radi bolje ventilacije (ukoliko vec nemas po 30cm po boku i od gornje plohe slobodnog prostora.
Ne znam gdje su otvori za ventilaciju..ako su na boku,a tebi je reciver unutar komode...i jednostavno nema cirkulacije....