Citiraj:
Autor Michel
Ajde gnomisa barem ako ti se da kada da zajedno zaigramo pa da se nadjemo na nekom serveru ?
|
Sljedeći tjedan izlazi patch koji će riješiti puno bugova.
Ja nisam ni očekivao da ekipa koja nikad nije bila prava publika za simulacije tipa ARME išta shvaća u IF44 i da joj se to uopće viđa. Niti da im se da "vozikati okolo". Daj odmah sve ajmo ratatatat, nek sve leti i pršti ko u crtiću!
Nego, šalu i sprdnju na stranu...imaš i opciju da se kao pješak, padobranom spustiš gdje hoćeš oko neprijateljskih baza (ali izvan one zone koja je na mapi označena linijama). Potrebno je samo kod respawna doći do "operativnog" stola. Najpopularniji server je ARMA2.ru i tamo u večernjim satima bude i 80 igrača. Bolje jedan puni serer u ovakvoj igri nego 100 punih servera u nekoj shooter arkadici...Ja ponekad igram s frendom jer su na serveru stavili da se tenk može pokrenuti samo ako su dva igrača unutra. Meni je igra zabavna i sreo sam mnogo protivnika u MP...bilo je i prilično napetih tenkovskih bitaka...jebiga, u toj igri se teško snaći ako nikad prije nisi igrao ARMU u MP.
Koji ti je nick tamo? Ako te nađem na listi servera da te mogu kontaktirati. Igra ima ingame commse (ja koristim onaj unutar vozila recimo) a možemo koristiti i TS. Inače igra ima podršku za TrackIR (ili Freetrack) što znači da možeš gledati oko sebe bez potrebe da kao robot okrećeš i pušku u tom smjeru u kojem gledaš...sad zamisli kako je to cool kad si zapovjednik tenka i izvirio si van i lijepo snimaš situaciju na bojištu (dok tenk ide full speed)......toga nema u onim arkadicama od shootera....
I još nešto...IMHO igra vrijedi 140 kn samo da igraš single player jer je editor najbolji ikad u bilo kojoj igrici...i jako je zabavno.
@Kasper...ajd ti lijepo zaroštaj tu kantu od kompa i opali neki call of duty, onak, za svoj ćef....