View Single Post
Staro 30.06.2012., 08:42   #3244
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
@coco - nemrem xilencea, preskup je

Kada ti netko dodje sa nekim sempronom 754 i riknulo mu napajanje, nemrem mu stavljati napajanje koje je u vrijednosti kao njegova konfa...Gro slucaja ljudi dolaze sa slabim kompovima, pobogu i socket a, socket 370 jos dolaze Naravno da u te trpam neka polovna do max 50kn...ali ove pentiume, athlone i malo jace moram ipak nesto novo ok trpati...
Najeftinije ok napajanje xilence rw 420 je preskupo za to sto ja trebam, zato trazim donekle bb od šroteksa evc mi je jos ok, i do sada nikada problema s njim

p.s. zašto se ovdje prvi post ne updeta i da u njemu budu sva dobra napajanja koja su danas raspoloziva?

Edit: Mi o vuku a Athlon XP na vrata Et jos jedan MAV-300W-P4 otiso papa...ali ajde dajte mu mira ipak je covjek izdrzo od 2002 2mj Ali sada treba biti pametan...na lageru Xilence 580 a to nedam....nista na tavan u medju 20 neispravnih naci jedan koji pali, nema druge...

Edit2: Izgubih 1kg na ovoj sparini...5 ms probano, ni jedan ne pali, idem 6 probati codegen 300 i upali na zicu konfa opet živa! Dobio ladnog pivkana i svi sretni

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 30.06.2012. u 20:22.
FRipper je offline   Reply With Quote