Citiraj:
Autor FRipper
Znaci bolje je ako hocu da to bude kako spada, sam da napravim...jer stvarno i da necu,nemam koga zvati, jer tesko je tu u okolici naci nekog tko zna nesto bolje napraviti od mene...previse puta prije sam za sitnice zvao "majstore" koji bas nisu napravili to nesto kako zelim...tako da sam se pomirio s njima
|
U toj okolini je sasvim razumljiv taj uradi sam pristup.
S sličnom razinom znanja , nitko ti neče ništa napravit s toliko volje kao što češ ti sam sebi ...
btw , ovdje bi osim znanja i trebao jedan specifični komad alata za to napraviti no što je tu je...
Citiraj:
Autor FRipper
Pa svakto ima pravo otvoriti aukciju...pa otvori 
|
To se ja nadovezao na ono da ..dok netko zna - drugi ne zna pa je pametnije dati prvom da to napravi kako spada
Citiraj:
Autor FRipper
Ne vidim razloga zasto ne bi bojao ako mi ta boja lamperije nikako ne pase uz ostalo...ovako siva sandolina i deri, i super!
|
Po onom što sam imao prilike vidjeti , danas nekako ima premalo drva po domovima. Sve mora bit nešto moderno. Ako drva i ima obično je to plastična folija po iverici od koje je namještaj i sl. Več rekoh da nisam obožavalje lamperije ali vidjet bojanje iste...šteta.
btw, s obzirom na ostatak prostorije sasvim mi je jasno da to nije tvoja 'shema'
Nego , dosta oftopičatrenja ...kad dolaze zvučnici i gdje idu 'mali' ?
Pretpostavljam da prednji idu u regal a stražnji... ?