Citiraj:
Autor antrax
uredaj mora raditi po specifikacijama proizvodaca, u suprotnom je spreman za reklamaciju na mjestu gdje je kupljen koje onda dalje rjesava problem sa uvoznikom/proizvodacem dalje. To nikako nije problem kupca.
U svakom slucaju, obzirom da je dogovoren pregled kartice, cemu tolika rasprava? Normalno da ce izaci covjeku u susret pogotovo kod ovako sumnjivog slucaja, valjda im je u interesu mu prodat u buducnosti jos nesto.
|
imas prav, da smo malo pretjerali i zatrpali temu, ali me pogodilo to sto su pojedinci dali naslutiti da imam to sto imam i da se ne bunim. nedaj boze da je to stvarno tako jer onda se gubi smisao kupovine u ducanu kod nas, ako mi kao kupci nismo zasticeni nekakvom garancijom. hebga ima nas raznih, entuziasta i perfekcionista kao ja koji paze na detalje ili ljudi koji kupe prvo sta im dode pod ruku i kako radi radi.
ja sam isao specificno na ovu grafu zbog reklamirane tisine/niske temp/vise faza ,inace sam mogao uzet bilo koju jeftiniju referentnu 570tku. nadam se samo da ce ova rasprava nekome pomoci u buducnosti.
vjerujem da ce distributer rjesiti problem ili mi isporuciti novu grafu (za koju ocekujem da bude unutar proizvodacevih specsa).
over and out