View Single Post
Staro 28.06.2012., 03:13   #3513
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor martantoni Pregled postova
Mislim da sam jutros otvorio zasebnu temu na ovom forumu, ali mi je netko izbrisao ili sam ja nesto zbrljao.
Naime radi se o Huawei 858 U8160
Dobio sam taj telefon na poklon iz CH, zelio bih mu staviti android 2.3, mislim da nema oficijelnu podrsku za 2.3, tako da treba custom rom, koji je najbolji, dakle treba ga rootati i clock work mod recoveri...
ima li neko dobre linkove za to...

i za kraj, kako ga najlakse otkljucati....

thanks
Najbolje otić na xda-developers forum pa da si tamo izabereš neki ROM. Koristi search, U8160 i dobit ćeš hrpu ROM-ova. Probaj sa CM 7.2 za početak. U 2. postu imaš upute za rootanje i stavljanje CWM recoverya.

[DEV] [Huawei U8160/U8180] CyanogenMod 7.2.0-RC1 U8160 Port (25th June 2012)

Najlakše ti ga je otključat preko eBaya, 10-ak dolara.

Inače, teško da će ti netko ovdje moći odgovoriti više jer se taj mobitel ne prodaje u Hrvatskoj, više-manje ćeš morati sam istraživati.

Citiraj:
Autor Tox78 Pregled postova
...dal netko tko ima taj model ili nema nebitno zna dal se može i kako napravit rootanje i instalacije nekih boljih custom ROM-ova, da mi da linkove gdje ima objašnjenja kako i koji custom ROM stavit na njega i kako ga rootat ili da mi objasni neke osnove za taj model može i na PM ?
I imam još jedno pitanje ako netko zna zašto kad gledam pod programima korištenje RAM-a piše npr. koristi 180 MB , a slobodno 140 MB , po tome mobitel ima 320 MB RAM-a , a u specifikacijama je navedeno da taj model ima 512 MB RAM-a ?
Dio RAM-a odlazi na sistem, tj. nije sva ugrađena radna memorija dostupna korisniku. U8850 je hardverski puno bolji mobitel od U8650, u rangu Galaxy Nexusa po performansama. Koliko vidim na xda-dev nije izašao ni root, nit ikakav custom ROM za tvoj telefon tako da ćeš se morat strpiti jedno vrijeme...
tutix je offline   Reply With Quote