Citiraj:
Autor Wolverine
Koje veze ima koliko si ti dao novaca za karticu?
Odgovori mi na ovo, da li kartica ruši OS, smrzava ili baca artefakte. Dakle da li na bilo koji način daje znakove da je nije ispravna. Ako da to spada pod reklamaciju i ako se ustanovi da njom nije bilo rukovano na neki nepoželjan način koji bi prekrišio uvijete reklamacije oni će je zaprimiti i dati ti novu.
A to što se tebi ne sviđaju temperature, pa nigdje ne piše da ona mora raditi na 60 °C. To je tvoje subjektivno mišljenje. Oni garantiraju da kartica radi, ne da radi na temperaturama > 60 °C.
Dakle pitanje je samo da li se ona pregrijava i uslijed toga ne radi ispravn jer baca srtefakte ili ruši sustav ili jednotavno radi na povišenim radnim temperaturama ali svejedno radi posve stabilno.
|
nemogu bilivat da tako razmisljas.
obzirom da je peak-ala i do 94C i to u igri na 100% vent, a ne nekakvom benchu, nebi bas dugo radila prilicno sam siguran u to, a ja je bogami nebi pustio da tako radi pa da mi povuce po mogucnosti jos stagod kad ode.
iskreno se nadam da si u krivu i da ce asbis rijesiti problem, a ne mi je vratit ovakvu.
to je za mene neispravan proizvod i to skup proizvod. krivo mi je samo da je proslo onih 7 dana. to mi je skola da zgazim komponentu prvih 5 dana i da je vracam ako mi ne odgovara. nazalost sisa me tu zeznula jer sam se snjom bavio i reklamiro, umjesto da probavam grafu kak spada.
i da, mislim da nebi trebalo imat veze koliko sam je platio, ali nazalost veoma cesto ima i to veze, jer o visini love ovisi koliko ce se trgovat potrudit. platio sam je poprilicno i ocekujem ispravan proizvod.
enivej, otisli smo u OT.