Citiraj:
Autor geronimo_2
ma cek malo wolv, znaci ti meni oces reci da ja iskesiram 2400 za grafu. dofuram je doma, probam je, ona se pregrijava. javim im i porazgovaram snjima i dodemo do zakljucka da je vjerovatno pasta u pitanju i da je treba rjesit i ti bi to meni na njihovom mjestu naplatio, a isto to vrijeme ja nesmijem to sam napravit jer sam pod garom.
daj pliz. ak je stvarno tako mogu si tu grafu zadrzat i vratit pare odma sad bez rasprave jer to je po meni neispravna grafa, a ja im mjenjanje paste platit necu sigurno.

|
Koje veze ima koliko si ti dao novaca za karticu?
Odgovori mi na ovo, da li kartica ruši OS, smrzava ili baca artefakte. Dakle da li na bilo koji način daje znakove da je nije ispravna. Ako da to spada pod reklamaciju i ako se ustanovi da njom nije bilo rukovano na neki nepoželjan način koji bi prekrišio uvijete reklamacije oni će je zaprimiti i dati ti novu.
A to što se tebi ne sviđaju temperature, pa nigdje ne piše da ona mora raditi na 60 °C. To je tvoje subjektivno mišljenje. Oni garantiraju da kartica radi, ne da radi na temperaturama > 60 °C.
Dakle pitanje je samo da li se ona pregrijava i uslijed toga ne radi ispravn jer baca srtefakte ili ruši sustav ili jednotavno radi na povišenim radnim temperaturama ali svejedno radi posve stabilno.