Pozdrav ekipa!
Imam Galaxy S skoro dvije godine... Planiram si uzet S III. Ovaj me počeo mučit sa restartanjem koje je stvarno učestalo. Htio bih ga odnjiet u servis ali prije nego sto to napravim želio bih znati par informacija koje se tiču garancije.
Imam i račun i garanciju. Zadnjih par mjeseci je počeo štekat, ni prije mu GPS i Wifi nisu bili jača strana, ali to me nije toliko smetalo koliko restartanje iz čista mira u zadnje vrijeme (možda je i pokupio kakav virus).
Probao sam i ICS par dana, da bi ga vratio na verziju 2.3.6 I900XXJVU, koju sad koristim. Ne rade mi aplikacije koje zahtjevaju rootanje pa se nadam da nije rootan u postupku nadogradnje na ICS..
Zanima me konkretno koja bi trebala biti verzija Androida na njemu kad ga odnesem na servis, čitao sam negdje da je zadnja hrvatska dostupna preko Kies-a 2.3.4?
Isto tako bih želio obrisati sve podatke sa njega, uključujući i one sa unutarnje SD kartice jer ti podaci ostaju i nakon Hard reseta.
Radi mi Download mode i Recovery mode - samo što kod njega ne znam koja je prvotno bila verzija kad je kupljen STOCK. Sada je E3.
Kada sam ga upgrade-a na ICS sa Odinom, moguće je da sam ga i rootao i izmijenio ovaj recovery (clockworkmod). (prije mi je put do sd kartice externe bio SD card, a sad je mnt/external SD)
Želim vratiti mobitel kako je bio kad sam ga kupio po mogucnosti sa zadnjom verzijom Androida na njemu koji se moze u Hrvatskoj dobiti. Ne želim izgubiti jamstvo i stoga vas molim ako mi mozete reći što sve treba biti na njemu i što i kako bih trebao maknuti..
Unaprijed se zahvaljujem...