View Single Post
Staro 27.06.2012., 15:15   #757
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
jedino sto mi pada napamet ovako bezveze, jest da je neko mogao pomislit da je to nesto vezano za oruzje ili nesto takvoga ili da nisi odgovorio na poziv na carinu pa su nakon nekog vremena vratili.
recimo optike iznad 4x (mislim da je 4x) je zabranjeno slati postom iz UK (mozda i EU,nisam siguran) i morao sam zicat kolegu iz UK da mi to dofura u HR.
ja bi digo odma sad despute, ako je adresa bila tocna.
javi sta je bilo
Zvao frend poštu i kažu po trekingu da je primljeno u kini na poštu, ali nije poslano dalje. Vjerovatno gledali isto što i ja.
To je pošta iz Zg, jer su frendu u pošti u Rijeci rekli da po tom tracking numberu da je to pošiljka iz hr u kinu ....

Ne vidim što bi to predstavljalo problem. 2 kg, nije velik (teleskopski). Frend računa na carinu i pdv, pa ni to nije problem.

A ništa, reči ću im da ako misle slati ponovo da vrate pare pa onda ponovo naručujem jer ne želim ostati bez zaštite na paypalu.

Javim što je bilo.

Inače nakon mj dana stigao memory stick preko hong konga. Stvarno tamo stvari zapinju. A baterije za mob još nisu stigle. To će čini se na claim, a feedback za tog kineza će biti negativan. Mamlaz pokvareni mi je rekao da čekam do 30. a to je, vidi vraga baš jedan dan nakon roka za dispute.
Negativan feedback samo tako bez obzira na riješenje.
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote