Citiraj:
Autor dean225
Barb od magarca je dosta defanzivan.. što je i logično ako igra samo coop.. ovaj barb od ehohr je jak, imaš strašan damage ali šanse nemas u 3actu pa i u drugom imaš problema..  ja sam odustao od barba koji bez problema farma act1 pa i 2 i uzeo WDa koji je puno jeftiniji za opremit i igram act 2 bez problema... Act3 bi mogao solo igrati, ali coop nikako.. nisam sreo još nekoga u coopu koji ima lika da može kvalitetno igrati treći Act..
|
Act 2 nemam apsolutno nikakvih problema, wrath of zerker koristim samo ako je pack fire chains, molten, arcane i slicno. Ja sam s tim barbom pocistio cijeli inferno, od oppressor champion i slicno, poanta solo barba je u tome da kad ukljucis zerker ubijes barem 2 championa od 3, ja jos nemam dmg za to ali ubijem 1 sigurno uvijek, drugog skinem ispod 50% a onda to vise nije problem
Ne znam zasto mislim da nemogu cistit normalno, jer razlika izmedu 700 i 900 resista je tako mala da je bolje imat 30k i vise dmga i pocistit grupu iz 2 revenga.
@magarac
Bas zato ja ne igram co op, jer mobovi imaju puno vise hpa pa ih nemogu ubit za par sekundi, onda pocinju trcat za dpsom pa uopce nema revenga i slicno.
Ja sam poceo sa 65k hp-a, 10k armora, 1700 life on hit, 1k resistovi, ali jednostavno cim ti dode malo tezi champ pack, cim prode wrath kao da ne gube hp

Ali razumijem ti igras sa glass cannonima pa je razumljivo.