Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.06.2012., 01:36   #3036
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Ne znam ja sam 10k dps-a na barbu nisam mogao ubit jedan champ pack u act-u 3, tad sam isto imao 10k armora, 980+ resistovi ali jednostavno se nemoze tako dugo tankat act 3 champ.

Uglavno moj barb je trenutno ovako, moram malo resistove i dmg dignut, onda ce bit masina za farm.

To je razlika izmedu co-op i solo builda mada i za solo treba imat brdo svega. Zato ostatak ekipe treba imat brdo DPSa i rokat sa distance.
Sad sam bas igro pocetak 3ceg i napalo me 100njak onih malih sa toljagama. 50k + heltha sa 9000 armora i 850-900 resista u roku 3,4s iscuri. Revenge za revengo, furious pa revenge itd.> dobrih 15 min. Ne znam bas kak bi se proveo sa manje armora i resista jer prebrzo to curi. U co-op je na 3cem 700 resista kao da ga nema uopce. Vatra jace pece kao i ostalo i treba napucat lika sa sto vise. U ovoj igri je za barba jedini pravi problem sva ta sranja koja ispistaju eliteovi a u co-opu je to bar duplo zesce nego u solo. Onaj frajer kaj je ubio Diabla sa friendom u HC isto nije imo puno vise dmg od 7,8 k..

btw ja jos uvijek imam relativno slabu sablju, ispod 700 dps jer ne dam toliko zlata koliko traze za jace sa slicnim brojkama.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.06.2012. u 01:57.
MAGARAC je offline   Reply With Quote