View Single Post
Staro 25.06.2012., 21:09   #1187
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Stvari koje smetaju na na OneX

Zanimaju me utisci vlasnika Onex-a, posto se vecina sa mobom druzi duze vremena, sta vas zivcira smeta na mobitelu?
Svi znao da je mob wow, ima odličan i ogroman ekran, brdo memorije i 4Xproc, ali vjerovatno postoje neke sitnice koje vas zivicraju?

Tu ne bi spominjao ove bugove sa wifi-jem, zutim flekama, i sličnim problemima koji su se pojavili, koji se rjesavaju garancijom, zanimaju me stvari na 100% ispravnim uređajima.

Konkretno mene na mojoj Senzaciji zivcira zvučnik koji je za kuratz, pustim neku pjesmu i to zvuči kao da svira neki mob za 200 kn, pa me zanim ajel moze neko usporediti Senzaciju i Onex po pitanju zvuka na vanjskom zvučniku?
Druga stvar je ona sugava ledica velicine 1/4 zrnca pijeska koju vidim nikad, a koliko vidim i dalje je tako mala, ako ne i manja

Vidim potencijalni problem na OneX u vidu nedostatka menu tipke, a vi slobodno napisite svoje utiske

Citiraj:
kakva su iskustvat vas koji ste mjenjali ekrane na senzaciji zbog prasine? Jel se isplati slati mob na servis??
Posao odlično odrađen u Agramu i sad je gore display koji se skroz zatvoren i prasine vise ne bi trebalo biti.

srale7 je offline