Citiraj:
Autor Wolverine
Ruku na srce nisam imal prilike radit s GTX 570 fantomkom već samo s ''običnim'' Palit/Gainward GTX 570. Ali s Fantomkama sam se par puta susreo s GTX 560 serijom i razočarale su me. Općenito me u zadnje vrijeme Palit/Gainward razočarao kvalitetom svojih kartica.
Hrpu sam puta rekao, Nvidia -> MSI / Gigabyte / Asus ; odnosno AMD -> Sapphire / MSI / Gigabyte / Asus / VTX3D
Izbjegavao bi Palit/Gainward, XFX.
Zotac je pod upitnikom jer se zna potrefit da imaju seriju koja radi odlično pa onda useru motku s nekim novim biosom.
PoV većinom u biti pakira referentne kartice. Leadtek je jako rijedak kod nas.
Asus ima super grafe ali je iz nekog razloga kod nas urnebesno skup. Također DirectCu III hladnjak je po meni ipak malo pretjeran. No kome ne smeta izgubit tri utora -> OK
|
ok, sve mi je jasno i kuzim te, al nemoj tak uletit negativno da me odma isprepadas

, a nisi radil snjom. ja cjenim i uvazavam tvoje misljenje i znam da imas iskustva. ja u zivotu nisam kupio apsolutno nista, ukljucujuci neku komponentu, bez da sam procitao revjueve i pitao ljude misljenje. kazem, ovo je prvi put da sam cuo nesto negativno o ovoj kartici i da si mi to rekao prije kupovine mozda bi jos razmislio jer meni su MSI i Gigabyte uvijek na prvom mjestu, a MSIjeva je bila ista ili nesto sitnije manja cjena od ove (MSI 570,ona najaca twinIII il kak se vec zove).
ove druge marke nisam ni gledal nikad jer mi se ne svida nacin hladenja. Asus je def preskup i nikad ga zbog toga necu imat.
ova karta je svugdje hvaljena kao tiha i sa dost niskim temp. napomenuto je da nije neki kloker, ali cisto me zaboli za to. ja ionak neidem nikad u bolesne voltaze jer mi se ne isplati. nek je uspijem dignut na 850 stabilno na dost niskoj V i ja presretan.
BTW sreca je da nisam uspio ubost gigabyte 570SOC jer sam poslje skuzil da mi nebi stala u kuciste jer je duza od ove, a ova mi stala na guz. MSIjeva bi ljepo stala jer mislim da je nesto kraca.