Neka me nitko krivo ne shvati, ne blatim Sense romove niti želim bacati ljude u očaj jer je sve to stvar ukusa i osobnog odabira. Davno sam prestao ljudima davati preporuke za (meni osobno) dobre romove jer to nema smisla. To je kao da ljudima daješ preporuku koji auto da kupe i onda ti kažu "a jebemu, nema držač za čaše"
Portanje romova je jedno, pogotovo ako je ICS u pitanju jer isti nikada neće doći i službeno, ali cherry picking raznih hackova i kompajliranje builda sa svojim imenom na njemu je nižerazredni developing. Barem ja to tako vidim... I onda takav developer skuplja donacije na svoj account, a napravio je što točno? Povukao repose i par sati kuhao rom. I takvo mišljenje imam kako za Sense, tako i za AOSP romove, bez iznimki. Onda isti taj u changelogu piše gluposti kao "improved battery life, camera fix, wifi boost" i sl. Daj mi link na github/gerrit code review/biloštadrugo ti mućki provokatoru
Citiraj:
Autor Drug Brko
aj sad jedno ovako banalno pitanje. Što to ima, tj. nema ROM koji nema Sense? koja je fama oko tog Sensota anivej?
|
Teško za reći i VRLO je individualno. Meni AOSP rom ima sve što mi treba, a nema Sense

Tebi će osjećaj možda biti kao da ti je netko odrezao ekstremitet. Mislim da bi trebao probati oba da bi shvatio prvo koliko toga gubiš, a nakon toga da li ti je to stvarno bilo potrebno ili postoji li zamjena za stvari koje ti nedostaju sa Sensea. Moj je prelazak bio težak jer u ono vrijeme nije bilo tako dobrog AOSP Froyo roma i svi su bili s istim bugovima. Gingerbread je još više pogoršao stvar, ali danas je to već druga priča.
Probao sam nekoliko popularnih Sense 3/3.5 romova... Jbga, nije mi to to kada su u pitanju performanse. Mob moram vrtiti na 1GHz, lag se pojavljuje, a ja tu ne mogu ništa. Usporedbe radi, Oxygen najnormalnije radi na 768MHz. Da baš moram, bazirao bih se na Sense 3 romovima.
Da me ne krenete sada razapinjati, sve ovo je moje mišljenje koje je razvijeno unazad 2 godine. Nije isključeno ni da su mi isprali mozak.