View Single Post
Staro 25.06.2012., 13:28   #321
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
samo kad netko takne svetu kravu Alonsa ili Šumahera, onda se prolijevaju kante sline.
fascinantno....... stvarno fascinantno. a sta sada ti i lewis radite? grcevito, ali HC se brani hamiltona i maldonado je kriv (ruku na srce, ja sam to jos napisao jos jucer nakon trke, jer za razliku od vecine ovdje znam biti i najcesce jesam objektivan), ali opet - alonso i schumacher se spominju.

plus sto je zanimljivo druga cinjenica, kada hamilton i napravi sranje i uzrokuje nesto sto je kriv, niti od tebe niti od nekoga ljubitelja hamiltona niti rijeci. ali ono, niti pis da je pocesto u vrvi dogadanja!

ponavljam, za mene je ovdje maldonado kriv, bez obzira sto hamilton ima skrsene gume i sto se ne moze kvalitetno utrkivati s ovima sto su bili iza njega, ovo je kao sto je i on i masa drugih dobila kaznu, tako je i maldonado dobio - end of story.

Burko je offline   Reply With Quote