View Single Post
Staro 01.05.2005., 02:14   #5
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: Laserski printer u boji?

Citiraj:
Originally posted by tor
Trebam nešto za ured. Prvenstveno za crno bijeli ispis, ispis u boji povremeno ali jako bitan, brzina u prvom planu i koliko toliko dobar ispis. Ne treba briljirati u coloru ali da je brz. Kako ne pratim te printere zanimaju me iskustva iz prve ruke. Pare i nisu preveliki problem, tražim dobar omjer uloženo/dobiveno. I da, cijena tonera igra ulogu, pogotovo zbog c/b ispisa.
Prijatelj je 2004. kupio fenomenalan printer kojeg sam skoro i ja bio uzeo (mada mi i nije trebao) Magic Color 2300W (Minolta) prvi printer koji je drasticno spustio cijenu za color lasere. Bezobrazno jeftin a jednostavno besplatan otisak ako uzmes u obzir koliko dugo traje toner, posebno ova vrsta polimeriziranog tonera. Ako mozes ovaj model naci kod nas da stoji jos na skladistu uzimaj bez pitanja.

Trenutno je ovo startni model 2005 i nudi sve sto ti treba. Minolti je ovo vec 3-ca generacija color lasera u ovom segmentu, pa mozes biti siguran da nece biti na ustrb kvalitete.

Kvaliteta tiska vrunska, eventualno si uzmi opciju duplex ako zelis biti jos eco prema papiru. Pa mozda, kad Mishio ponovo naiđe u deželu...možda i ti dobiješ neki manji eco Oscar za ekologiju i
postaneš

Ima i povoljnijih modela ali zbog kvalitete ne bi trebalo za colorac ici nista nize od spomenutih modela, neces fulati sigurno.
Visage je offline   Reply With Quote