Pozdrav,
trebala bi mi pomoć oko pojedinih komponenti na koje bi utrošio do 4000 kn. Od starog računala ostavio bih kućište, optiku, HDD, napajanje (ja mislim da OCZ GameXStream 600W može držati bilo koju novu konfu u rangu do 1000€), tipkovnicu i slušalice.
Trebao bi mi novi monitor, po mogućnosti DELL U2312HM ili nešto bolje i isplativije, jer mog starog LG Flatron-a 720B gazi vrijeme, slika često sama od sebe postane nestabilna i zna se suziti i po ekranu se počnu pojavljivati koje kakve crte, jedino ako ga udarim situacija se popravi

, nova matična ploča, memorija, procesor, grafička kartica i miš (jer se mome Razeru Copperhead pokvario scroll, a i od početka nisam bio prezadovoljan njime, ovaj put bi htio uzeti neki optički). I zanima me je li mi isplativo uzimat i neki omanji SSD disk na kojem bi mi se samo nalazio Windows i instalirane aplikacije koje bi koristio? Koliko bih dobio novca da idem prodavati te stare komponente koje bi bile zamijenjene: procesor E8400 @ 3,0 Ghz (stock hladnjak), grafička kartica Gigabyte Radeon HD4850 512MB (stock values, single slot cooling), memorija Kingmax 2 x 2 GB DDR2 800 mHz RAM i matična ploča Asus P5Q-Pro.). I da, konfiguracija bi mi najviše služila za gaming, multimediju, programiranje, uglavnom neka all-around upotreba. Ne mora sve biti iz istog dućana, ali ipak najviše preferiram ADM i links. Hvala na pomoći.