View Single Post
Staro 24.06.2012., 17:15   #86
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ako ste već toliko protiv remake-a STAROG na NOVO, zašto ste i vi onda staru opremu (na kojoj se igralo prije 10-15 godina) zamjenili sa današnjom ?

Tehnologija i tehnika idu naprijed, i sigurno nikome osim vama dvojici nije užitak igrati neku igru na kojoj još i vidiš piksele na full hd monitoru

geez
lol, zamjenio sam staru opremu zato što mi nije primarno igrati igre na PC-u, i kakve veze ima razvoj tehnologije sa starim vintage igrama?
Znači sad sa tom novom tehnologijom treba pokvarit i ono što je prije valjalo?

Staro je staro i takvo treba ostati, a proizvođačima je lakše staru igru upakirati u ljepši proizvod nego ispočetka raditi novu igru, zato se i rade remejkovi, da se još malo izmuze pare od nove djece.

To što ti briješ na neke divlje reze je zato što si jučer počeo igrati igre i misliš da sve mora imati 1920x1080 da bi bilo igrivo.
Uz to je naravno potrebna najmodernija grafička od 3500 kn, logitech miš od 700 kn i tipkovnica od 900 kn i onda si kao neki gejmer.

Industrija igara je ošla u nekom destom smjeru i to je jedna stvar, ali izvlačit stare naslove i njih oživljavat je ništa drugo nego svetogrđe i komercijalizacija.

Sva sreća pa se to ne radi tako često nego se tu i tamo usere neki vintage naslov.

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ja volim vidjet piksele na 24" HD monitoru.
Me to.

Zadnje izmijenjeno od: W.Digital. 24.06.2012. u 19:47.
W.Digital je offline   Reply With Quote