View Single Post
Staro 24.06.2012., 13:15   #1615
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Joe........ nimalo mi nije falio u obrani, cistokrvi intelektualac i takticar. oduvijek bio......

btw, protiv italije smo bili sretni sa 1:1? jebote, ko' da sam ja i ogromna vecina gledali drugu tekmu, drugo poluvrijeme talijana prakticki nije bilo nigdje. da je trebalo ici na pobjedu je druga prica, i tu se slazem da jest, ali nikako da je igra bila losa, cak dapace, iznenadujuce dobra, sto jest trebalo rezultirati pobjednom.......

a drugo, spanjolska je tebi jucer bila bolja nego protiv nas? ja se doslovce ne sjecam onako dosadnih tekmi i toliko nezanimljivih. ako pogledas krajnji rezultat onda da svakako, 2:0 zvuci sasvim bolje i jace od 1:0 protiv nas........ ali jucer je spanjolska odigrala IMHO osjetno losije nego sto inace igra, ne samo zato sto je s druge strane francuska.

EOD vise i od mene, sve je vec receno. iako mi i dalje nije pretjerano jasno s kakvim kalibrima mi ocito raspolazemo cim smo i protiv talijana i spanjolaca se trebali postaviti kao da smo mi jaci za klasu, ali to sam samo ja .

Burko je offline   Reply With Quote