View Single Post
Staro 24.06.2012., 13:10   #1
zzzzzujalo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2008
(riješeno) MediaMonkey ubio iPod (fileove)

Imam iPod classic, 80GB. Ne koristih nikad iTunes, zadnjih par mjeseci koristim MediaMonkey (prije Winamp, al sad je to nebitno). Ako je važno: OS je Win 7, 64bit.
Dakle, jučer si spojih iPod na komp i slušah glazbu na MediaMonkeyu. Stavih na shuffle i sve je bilo ok dok mi odjednom nije jedna stvar počela tiltati. Odem do kompa i vidim da mi je MM otvorio masu malih prozora (i dalje otvarajući nove) - po jedan za svaku pjesmu s error message.
Onda nisam radila print screen, ali prilično sam ziher da se radi o:
"Cannot create file "G:\iPod_Control\iTunes\iTunesDB." The parameter is incorrect"
MM se zblokirao i morala sam ga na silu zgasiti, a iPod pokušah ejectati preko Windowsa. Sve je djelovalo kao da će se normalno odspojiti i onda je ostao stajati na onih 1% ostataka trake pri "OK to Disconnect".
Ostavih ga misleći da mu treba više vremena, a kad nije pomoglo, stavih komp na sleep i tada se odspojio.
Onda slijedi veseli dio: palim iPod neovisno o kompu i vidim mi da nema file-ova. Kaže mi no music, iako i dalje pokazuje zauzet taj prostor.
Pokušaji spajanja na komp, instaliranje CopyTransDoctora ne pomaže. Potonji ne uspijeva skenirati iPod, javlja da ne može naći file system information. Spajanje i odspajanje na komp šteka (windowsi ga kao "vide", ali ne nude eject mogućnost)... već me hvata panika oko nestalih playlista i glazbe.
I onda pokušavam spojit ponovno na MM - ide bez beda, čak prepoznaje i svu glazbu, stavljam na play, ide normalno sve... kojih par sekundi, a onda mi se opet dešava stvar sa početka priče i gore napisani error message.
I opet sve ispočetka... trenutno mi stoji na zadnjih 1% trake "Ok to Disconnect".

Koje su šanse da spasim file-ove? Što da radim? Servis? Nekako sumnjam da će njima biti prioritet spasit 20 i kusur GB glazbe koju mi se ne da nanovo sortirati. :cupakosu: