Što se tiče cb,mogu ti reci da OKI recimo 4100 (ne radi u dosu ali tebi ni ne treba jel?),radi svoj posao itekako dobro. Jedina mana je sto ne printa u boji. Toner dodje oko 400-500 kn,kao svaki drugi,a bubanj oko 1000. Kosta oko 1300-1500 kn,ovisi o prodajnom mjestu.
Drugi moj izbor je HP laserjet 1015 ,toner je oko 470 kuna,a brzina mu je vrlina. Isto c/b.
Problem je u tome sto najjeftiniji a DOBAR printer u boji dodje oko 3000 kn recimo OKI C3100. Ali jos i toneri i bubnjevi u boji kostaju oko 500-750kn svaki a ima 4 bubnjeva i 4 tonera.
Govorimo o laserskim led printerima naravno.
A ako te zanima nesto drukcije a da ne kosta toliko,onda je moj izbor Canon inkjet ip4000 ili 5000 ako te zanima brzina. Radi jako lijepo,dovoljno brzo,kvalitetan ispis,jeftina boja. Svaka boja se zasebnoprodaje tako da i tu ustedis. E sad,pitanje je koliko papira isprintas mjesecno. Ako malo,onda canon inkjet, ako malo vise,onda laser. Ja koristim canon inkjet ip4000 i vec mjesec dana printam ko blesav,raznorazne papire CB i u BOJI i za sada sam jako zadovoljan. Printam barem 20-40 papira dnevno ,vise manje CB.
Mozda sam ti pomogao.
Pozdrav.