View Single Post
Staro 24.06.2012., 12:16   #1614
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Al glavno da smo mi igrali loše i nismo stvarali prilike
Igrali su francuzi loše ali ponajviše zato što je Španjolska bila puno bolja nego protiv nas i nije im ništa dopustila, ne igraju ni španjolci uvijek na vrhuncu.

BTW:
Citiraj:
Priče da nas je protiv Italije oštetio Howard Webb, a kontra Španjolske Wolfgang Stark, prazan su Bilićev alibi. Nismo ispali zbog sudaca, već zato jer Bilić i protiv ‘azzurra’ i protiv ‘furije’ nije imao hrabrosti preuzeti rizik i krenuti po pobjedu - konstatirao je Joe Šimunić u razgovoru za Sportske novosti, u kojem se žestoko okomio na bivšeg izbornika Slavena Bilića.
Citiraj:
- Sto posto sam uvjeren da ova momčad može i mora igrati puno bolje no što je to pokazala na Euru. Jamčim vam da ova Hrvatska ima snagu i moć s kojom je morala, baš morala, proći skupinu. Samo da je imala boljeg i hrabrijeg trenera - tvrdi Šimunić, koji u Poljskoj i Ukrajini nije odigrao niti minutu.
Citiraj:
Pa mi smo znali da moramo dobiti tu Italiju, a kod 1-1 smo se povukli i jedva čekali kraj - ljut je Joe.
http://euro2012.jutarnji.hr/simunic-...jeka-/1037089/

Eto, neki iz svlačionice očito imaju muda reći što misle, dijelim njegovo mišljenje.

Zadnje izmijenjeno od: W.Digital. 24.06.2012. u 12:21.
W.Digital je offline   Reply With Quote