View Single Post
Staro 24.06.2012., 01:55   #1418
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
11.64 mi je tako dobro legla, da prilicno zanemarujem drugi omiljeni do FF-a (3.6.28) > Seamonkey browser.

11.64 bi trebala nositi Matrox cerifikat. Poletna je kao da vrtim notepad, a ne browser! U punoj idili divljenja, odlucim konacno naci Ad/Script soluciju, koliko je moguce blisku FF-u :

Kombinacija koja daje pravi osjecaj nadomak FF arsenala. Jos sam u semafor fazi pustanja "da uce" dok ne utanacim u temelju. UserJSStorage quote, bas zato, semaforski pustam da bude defaultno neumoljiv. Nemam nikakvih prituzbi, dapace, osim potrebe za privikavanje na drugaciji sustav, samo rijeci hvale mogu ostaviti u Operinoj knjizi zalbe

Vrlo zanimljivo osmisljeno, cak i FF solucije pomalo propitkuje :

1) External Scripts
2) NotScripts

Doista moram priznati 3 godine unazadjenog pracenja Operinih novina. Povremenim gledanjem u ovu temu, nije tajna, da vecina Operu nudisticki koristi po pitanju uvida sto web probavljaju. Tako sam postao/ostao uvjeren da je trazenje solucija, u najboljem slucaju, tek trecerazredna opcija od koje nece biti vece koristi. A kad tamo... Opera, ti se nemas sramit kaj!

Konacno dostojan nacin koristenja Opere, bez zaljenja za onim FF "x" dodatkom kojeg nema. Cista petica!

I tu dolazim do pokojeg pitanja koje mozda zbog lijenosti, mozda zbog propusta :

Lupio sam bezveze prva tri bookmarka koji su bili otvoreni. Stavljam ih u bookmark toolbar, cisto da vidim kako se slazu. Kad ti ovako lijepo Opera legne, moras se pozabaviti uredjenjem po ukusu.

[/lijenost]

Diletantsko pitanje obrisano jer pronadjoh soluciju.

Eh da, najvaznija stvar : kako staviti folder u bookmark toolbar?

Kod slaganja gumbiju :

Zasto "bottom" nema <> opciju pozicioniranja u status baru?

[/lijenost]

Sredjeno uz Spacere :

Najgore od svega, inace boljka svih browsera : Bookmarci!
Zelja da obrisem Netscape/FF (15-ak MB) bookmarke koje Opera preuzima iz prethodnih verzija, bacaju Operu na koljena. Pokusaj brisanja i unedogled se glupira u prazno. Za... je dotle doslo, da cu rucno morati brisati \bookmarks.adr?

Ako sam nesto propustio... molit cu za putokaz.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 24.06.2012. u 06:36. Razlog: linkovi nam svagdasnji
Visage je offline   Reply With Quote