View Single Post
Staro 23.06.2012., 14:29   #63
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor piydek Pregled postova
Evo vidiš, meni je još uvijek puno bolji, primjereniji i ljupkiji original. Ima grafiku koja je primjerena tom vremenu i tipu gameplaya i cijela stvar je autentična. Remake je potpuno bezveze i nepotreban.
Kako kome. Meni je bio fenomenalan, posebno kad vidim kako je to sve trebalo izgledati, ali je bilo limitirano tadasnjom tehnologijom. Ti kao da zelis reci da je svaki remake bezveze jer je original bolji primjereniji i ljupkiji... U MI serijalu, remake je nista drugo do original sa svim kvalitetama, i grafikom od koje slinis jos vise nego u doba kad je original bio top of the pops dostignuce hand drawn avantura.

I cisto za referencu, igram se od doba C64/Amige500/286ice.

Citiraj:
Autor piydek Pregled postova
Majstore, trenutno igram Master of orion, Doom/Heretic/Hexen redovno zaigram. Half-life je nova igra. Iskreno sam se nasmijao kad sam na listi predloženih vidio igre poput HL i Discworlda.
Hexen/Heretic su kao stare igre, a Discworld nova? Iz kojeg si se razloga nasmijao, s obzirom da je Heretic izdan negdje 94-te, a Hexen/Discworld 95te? Ako to nisu stare igre, onda definiraj izraz ponovo...

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 23.06.2012. u 14:35.
zwer je offline   Reply With Quote