View Single Post
Staro 30.04.2005., 16:04   #219
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by ozren
Ma najbitinije je kak se igra jer sve klase imaju grdih fora. Meni je osobno najteze protiv warriora, pogotovo ako su im na raspolaganju i abilityi koji imaju veliki cooldown (retaliation i slicne stvari) jer se neki put stvari odvijaju JAKO brzo. Disarm mi isto nije drag no sad sam si uvjezbao i unarmed pa i tako lupam sasvim dobro.

Za Palija je kljucno da prije healanja pukne jednu od svojih fora koja mu daje immunity na dmg za neko vrijeme (blessing of protection, itd). Naravno, silence je uvijek gadan. No, plate oklop, svi ti abilityi, healanje, itd rezultira ja mislim najvecom zilavosti u igri. Kada se zgine u instanceu uvijek sam daleko zadnji koji pada a igram retribution paladina sa 2h oruzjem, ne mac/stit kombo..... (nije da je to utjeha ali ipak)
Ja sam danas respeco Shamana - prvo na Nature Swiftness ( heal mi je instan ^^ ) i malo mi fali do elemental mastery - za sada mi shock crita za 200% , a uz mastery je crit 100%

Ovaj build znaći da nema talent pointa bitnim stvarima ala +5% extra mane, nema 2h weapona isl... S druge strane - mogu se healat bez cast timea + ( kad svi pontovi sjednu na mijesto na lvl 58 ) 100% crit chance za cca 1500 dmg Earth Shock . Bit ću ONE BAD MOFO
Paske je offline