View Single Post
Staro 22.06.2012., 12:54   #6758
Tomba_NZXT
Premium
Moj komp

Tomba_NZXT's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Pa ni ne smiju biti jača.
Otkuda ti to da bi premium oružja trebala biti bolja?
Poanta je u balansu, ako puška radi velik damage i precizna je imat će veći recoil i manji ROF, isto tako ako ima veliki ROF i npr, precizna je, radit će manje štete i manji range itd...
To nije moja izjava, nego izjave po svim ostalim forumima koje pratim (EA, BUG,...) da je premium preskup i oni koji ga ne kupe nece imati nabrijana oruzja. Meni je ta izjava totalno blesava i neutemeljena, pa sam samo dodao svoje argumente protiv te besmislice. U BF2 sam ionako igrao najvise sa stock oruzjima u klasi osim l96 snajpercica ...
I da se osvrnem na cijenu premiuma koja je po meni korektna. Samo CQ DLC je igru promjenio totalno, svu napetost zbio u mal zatvoren prostor, ali opet nije suvise kaoticno kao na malom nosharu s 64 igraca gdje ne znas tko pije a tko placa ...
Na zalost sam prije premiuma imao BF2 limited edition s B2K pa se mozda osjecam blago zakinutim u odnosu na igrace koji su na premium presli s vanilla verzije BF3, al ajde, nije kraj svijeta.

Ali to sto nema zip linea, grappling hook-a, nocnih gogglesa (i vise nocnih mapa) i onog suzavca iz BF2 - special forces ne mogu prezaliti.
Tomba_NZXT je offline   Reply With Quote