Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.06.2012., 14:33   #2952
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Baš me zanima kak bi im bilo sa smanjenom brzinom napada. Sigurno ne lijepo
Pa zato su i isli preci prije nego izadje patch, taman dok je jos tako kako je i dok ima exploita koje su naucili.

Npr wiz koji se lijeci tako sto dize hydru ponovo i ponovo...

A sto se samog patcha tice meni je igrica bila zanimljivija prije patcha

je, s wizom prezivim jedan hit i bjez u pm ali pokretan sam, stalno klikam pucakam teleportam se i sta sve ne
sad je lakse, mogu popit vise hitova, ali je wiz posto nepokretan, dok otpuca mu treba 10 godina pa nema bas neki micro, nego stojis na mjestu i pucas nadajuci se da ces ih ubit prije nego dodju do tebe- lol
dmg pao strasno

no ajde nije sve grim
to je natjeralo da monk malo dodje u akciju i preleti sve
monku je dosta lakse sada

a s ovako cripled wizom se vratilo na act 1 da se malo ufura u patch posto se igra totalno izmjenila i evo cuda, ustiman je da bude koristan opet
doduse nebi bio da nije dropalo s monkom novo 1hand oruzje i da nije pala legendary kaciga s wizom u act-u 1

i tako dolazimo do onog lijepog dijela
da je nakon 50 ili koliko vec sati farmanja act-a 3 sad pao prvi legendary koji je od koristi i to je pao nakon patcha i to u actu 1 kad je wizard otprilike bio "sta da sad radim s njim"
tako da eto drop i u act-u 1

ovako je nekakva usporedba
u actu 1 napuni se inventory s lvel 54 57 itemima i bude 2 lvl 60
a actu 3 napuni se s ugl svim itemima lvl 60 i par ih je 54-59
ukljucujuci rare-ove
tako da bas i ne znam isplati li se vracati u act1 farmati iako ide brze nego ubijanje elite-a u actu 3, ali lijepo je sto postoji drop koji se moze iskoristiti- ukoliko imate srece da vam dropa nesto lijepo ofc...

edit- repair cost me ne tangira previse ,sto se mora mora se... don't die i to je to

jednog dana kad se igrica ustali (citaj ne bude bilo ovakvih gamechanging izmjena) bi mogao i hc malo iz razonode, iako ga se bojim uz svoj ping...
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote