View Single Post
Staro 30.04.2005., 07:25   #14
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Renesis Šta sam ja vidio u Kini svojim očima, mogu povjerovat u ovo. Ja sam vidio nešto slično, tipica se postavi u neku pozu, izgleda ko da samo što ne padne. i onda ti reče. sruši me. ja mislio ma puhnut malo u nju i gotovo. ALI. nema šanse. s koje god strane gurao, ko da je ukopana u tlo... Druga stvar Tip vježba tai-chi. Skoči cca 2.5m u zrak(ja imam 186cm i ne mogu rukom taknut to mjesto) pukne nogom u točku, okrene se za 360 pukne opet u istu točku i spusti se. LUDO... Pošto sam ja ovo vidio u parku kakvih je u kini na miljarde, strah me što znaju oni koji su u shaolinu cijeli život...
Tai-Chi (Chuan) je jako slican formom Wingu, samo malo ljudi zna da on isto ima MA aplikaciju buduci da se redovito spominje samo
u domeni zdravlja (meditacija u pokretu) kao ekvivalent indijskoj asani (Hatha, Suryana....)

Tesko je to shvatiti nekom full contact maestru i slicnim *sila na silu* tehnikama, jer oni percepciraju sve na kilazi i na snazi.

Sto je vjestina veca to se manje pokazuje. Najvece vjestine zato i nemaju takmicenja.

Ovo sa uzemljavanjem i nije toliko posebno cega sve ima, ali sam se sjetio njihovog prijatelja (Ludog Jonathan-a) isto madjionicara koji pred publikom pili vlastitu anatomiju i opet se sastavi na zgazanje svih...gledao sam to u zivo i nisam vjerovao sto vidim

Nikakve kutije ni skrivanja, vec ti u lice dodje i pilom si reze ruku (sece se pored ljudi)
Visage je offline   Reply With Quote