Citiraj:
Autor Burko
a uuuuuu........... prije cca 5 godina sam mogao na vsite ici free na punu trecu godinu, tj po bologni  . nisam  .
|
Znači ti si ona zadnja generacija splitskog?

Ide dosta tvojih kolega na VSITE. Ja sam bio godinu dana na splitskom...nešto sam dao ali sam tada mislio da više nikad neću studirati te am odustao i ništa nisam upisao u index. Da to je bio veliki zajeb.
Citiraj:
Autor Burko
no vidim jako jako puno istih predmeta koje sam odslusao i polozio kao na splitskome, tako da su i profesori - isti  .
|
Jes jes. Dosta istih profesora ima.
Citiraj:
Autor Burko
no cega se trebas "bojati" je DIMT (najvise  )
|
Ne. Nimalo.

Umalo sam to dao iako sam možda učio sve skupa 3-4h.

Falilo mi je tipa 2-3%. DIMT nije isti kao na splitskom.

Niti ga predaje ista osoba.

You know what I mean.
a ako zelis, mogu pitati frenda da li ti zeli odgovoriti na sva pitanja iz prve ruke, jer radi na vsiteu u referadi, nedavno krenuo kao asistent itd, te prakticki od pocetka je tamo. za njega znam da ti moze reci informacije iz prve ruke (barem bi trebao), samo ga moram pitati. posaljes
Citiraj:
Autor Burko
apsolutno se slazem s ovim napisanim, iako moram reci kako (barem na splitskom i sa garniturom profesora koja je zadesila moju generaciju), ipak smo nesto naucili. i nije da smo izasli ko' zadnji tukci, no naravno da sve ovisi koliko to zaprave zelis - znati.
|
Mislim da ni sa VSITEa ne izađeš kao zadnji tukac.
Citiraj:
Autor syss
gle kad amdija i buljo idu tamo znaš da nećeš propast 
|
Fala bogu!
Citiraj:
Autor Shockre
jesi pogledo VSPR (Visoka skola za primijenjeno racunarstvo - www.racunarstvo.hr)?
po meni imaju bolji program, (dosta)bolje predavace, povezani su sa FERom i medunarodno, centar karijera (povezani su sa dosta jakih poslodavaca) i poprilicno certifikacijskih ispita je ukljuceno u cijenu.
ja sam biro izmedu tog dvoje i otiso sam na VSPR - sistemsko inzenjerstvo. druga godina sam sad, nemam nikakvih zamjerki. profesori maksimalno izlaze u susret i pomazu kako god mogu. takoder znam par ljudi na VSITEu i niko nije bas presretan.
|
Istina bolji je program ali i košta dva puta više.