View Single Post
Staro 20.06.2012., 23:51   #3184
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
Mislio je u drugu kuću/stan/kolibu , jer ti je možda uzemljenje loše.
manifestiralo bi se na necemu u zadnjih 15-ak g. promjenio hrpetine kompova/napajanja, hrpetine servisirao doma.
kuca je novija, instalacije su bolesno napravljene jer ih je stari radio (elektronicar sa ekstenzivnih dugogodisnjim iskustvom, prof fizike i elektrotehnike), a on je perfekcionista kao i ja .
nego dobio sam na OCN-u savjet da puknem napajanje na max load neko vrijeme i da bi moglo to nestat/smanjit se. nemogu to sad vise jer je zapakirano, ali jel se susreo ko sa takvim slucajem, jer ja sumnjam da se ovo cvrcanje moze "izljecit". to je jednostavno cjeli batch u banani ocito.

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@geronimo
Npr. ako tebi preporučimo da uzmeš drugo napajanje a opet cvrči. I bit češ nezadovoljan jer si "popušio" lovu na drugo a nisi provjerio uzrok problema. Provjeri to sutra i stigneš obaviti.

edit.
Usput, pozdravlja te Big Brother

@Lolo
E tooo, sine!
he he, najs

ne stignem nazalost jer delam od jutra do mraka, a kao sto sam vec rekao moram to sutra poslat, ako ocekujem lovu nazad jer istice 7 dana.
uzeo bi ovajput u linksu pa da nemam problema sa cekanjem/postarinom, ali tamo sam limitiran manje vise na XFX jer cors ax seriju koja meni treba nemaju, a sisu uopce vise ne drze.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote