View Single Post
Staro 20.06.2012., 22:45   #1555
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
A koliko bi puta trebali zaprijetiti španjolcima koji igraju od noge do noge a mi bunker? Daj mi molim te objasni kako si ti to zamislio.
Ja nisam izbornik niti želim biti jedan od onih koji misle da bi napravili posao bolje od Bilića.
Ja komentiram ono što sam gledao, a gledao sam odličnu igru protiv Irske i dvije blijede utakmice poslije toga.

A to sve samo govori koji je krajnji doseg ove reprezentacije - 3. u skupini.

Igramo lako s tamo nekom Irskom, a bojimo se većih, iako su prognoze prije prvenstva bile da nam više pašu Italija i Španjolska, kao nama uvijek pašu jače ekipe :facepalm:

Citiraj:
OK izgubili smo, ali zbilja već ideš ljudima na jetru s tim svojim pljuvanjem po igri protiv Španjolske. Iruda mu svi su ih hvalili ali eto tebi ultimativnom profesionalcu to nije dovoljno.
Pa eto nije mi jasno kako smo izgubili kad imamo jednog 'genijalca' modrića koji je navodno najbolji veznjak na svijetu, toliko ga se diže u nebo, i njega i mandžukića koji čim je zabio 2 gola Irskoj odma je bio i u Realu i u Barceloni i ne znam di sve ne.

Kao imamo neke megazvijezde koji igraju u vrhunskim klubovima, a kad treba nešto pokazat protiv Španjolske odma se mijenja filozofija i priča se da se s njima ni ne može drukčije nego branit, oni su vrh vrhova, trebamo biti sretni s 1:0 itd., odjednom smo 3 klase slabiji.

Po meni je naš najbolji igrač na prvenstvu bio Pletikosa, i jednimo se njemu možemo zahvalit na rezultatima.
W.Digital je offline   Reply With Quote