Citiraj:
Autor Wolverine
A koliko bi puta trebali zaprijetiti španjolcima koji igraju od noge do noge a mi bunker? Daj mi molim te objasni kako si ti to zamislio.
|
Ja nisam izbornik niti želim biti jedan od onih koji misle da bi napravili posao bolje od Bilića.
Ja komentiram ono što sam gledao, a gledao sam odličnu igru protiv Irske i dvije blijede utakmice poslije toga.
A to sve samo govori koji je krajnji doseg ove reprezentacije - 3. u skupini.
Igramo lako s tamo nekom Irskom, a bojimo se većih, iako su prognoze prije prvenstva bile da nam više pašu Italija i Španjolska, kao nama uvijek pašu jače ekipe :facepalm:
Citiraj:
OK izgubili smo, ali zbilja već ideš ljudima na jetru s tim svojim pljuvanjem po igri protiv Španjolske. Iruda mu svi su ih hvalili ali eto tebi ultimativnom profesionalcu to nije dovoljno.
|
Pa eto nije mi jasno kako smo izgubili kad imamo jednog 'genijalca' modrića koji je navodno najbolji veznjak na svijetu, toliko ga se diže u nebo, i njega i mandžukića koji čim je zabio 2 gola Irskoj odma je bio i u Realu i u Barceloni i ne znam di sve ne.
Kao imamo neke megazvijezde koji igraju u vrhunskim klubovima, a kad treba nešto pokazat protiv Španjolske odma se mijenja filozofija i priča se da se s njima ni ne može drukčije nego branit, oni su vrh vrhova, trebamo biti sretni s 1:0 itd., odjednom smo 3 klase slabiji.
Po meni je naš najbolji igrač na prvenstvu bio Pletikosa, i jednimo se njemu možemo zahvalit na rezultatima.