View Single Post
Staro 20.06.2012., 22:41   #5
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pozdrav.

Da ja idem tj. trenutno pauziram godinu zbog posla.

Može se ako imaš posao sa normalnim radnim vremenom od 8-16h onda ide bez beda ali ako radiš do 17-18h onda imaš problem. Izrazito su ne fleksibilni pošto moraš odrađivati 100% labova i 50% predavanja. Za predavanja se još možeš dogovoriti ali za labove baš maltretiraju. Imaš nadoknade koje ti opet ne moraju odgovarati, smiješ mislim samo tri labosa propustiti, a za više moraš pisati molbe itd.. Sve je to vjerujem u cilju discipline ali opet malo zategnuto pogotovo za ekipu koja ima ozbiljne poslove i čiji poslodavci nisu Đuro iz Jaske koji drži dućan sa čavlima.

Pod tim mislim da poslodavcu puca jedna stvar što ti imaš faks danas pošto posao mora biti odrađen.

Ovisno o srednjoj koju si završio tako će ti i biti na faksu. Ja sam ekonomist i sve mi je show. Gimnazijalcima je lakše zbog znanja matematike, a tehničarima je lakše zbog malo bolje matematike, osnova elektronike-elektrotehnike i digitalne elektronike.

Ako imaš još kakovih pitanja slobodno pitaj.
Prijatelj mi ide na ovo, boldao sam ovo "faks" jer ljudi postaju prekomotni s tom riječi, ogromnim slovima piše - visoka škola...pogotovo u ovom slučaju jer je ovo više kao duži tečaj, znam jer sam tom istom frendu davao instrukcije iz "programiranja", i on koji je totalni noob za takve stvari, lakoćom daje ispite...nije da pametujem, nego samo govorim kako je...ako hoćete ozbiljnu karijeru u IT-u pogledajte ozbiljnije fakultete ( s kojima je ionako teško nać posao bez iskustva), ovo je po meni bacanje novaca...ako želite proširit znanje ili vam ovo služio kao opcija uz već neki fakultet..onda da..
skyman je offline   Reply With Quote