Citiraj:
Autor W.Digital
A sta ne napises da nam je taj isti Stark do sada sudio 3 utakmice i da smo sve tri pobjedili, onda nam je bio dobar i nismo se zalili na njega,
|
2x Izrael i Island IIRC, nema što, odlične repke u rangu sa Španjolskom
Citiraj:
Autor W.Digital
ali sad kad izgubimo zbog bunker igre onda odjednom su nam svi zivi suci krivi samo ne igraci koji nisu uspjeli sastavit 3 postene akcije.
|
Jesi li ti zbilja toliko zatucan i tup?
Da kriv je jer cijelo vrijeme ovi pasu travu, naši dobivaju žute i to im diže tlak. Tekma bi zasigurno tekla drugačije da je sudio penal za nas i njih kao i da nije Čorluka popio žuti bez ikakve veze. Na kraju UEFA kazni suca, dobiva odjeb sa eura ali naši će svejedno morat platit kazne za sve one kartone.
I nije istina da nisu uspjeli sasataviti tri akcije, ili ti nisi gledao tekmu.
Citiraj:
Autor W.Digital
Je, ostetio nas je, ali je zalosno da smo mi samo 2 puta zaprijetili spanjolcima, to nitko ne komentira.
|
A koliko bi puta trebali zaprijetiti španjolcima koji igraju od noge do noge a mi bunker? Daj mi molim te objasni kako si ti to zamislio.
OK izgubili smo, ali zbilja već ideš ljudima na jetru s tim svojim pljuvanjem po igri protiv Španjolske. Iruda mu svi su ih hvalili ali eto tebi ultimativnom profesionalcu to nije dovoljno.