View Single Post
Staro 30.04.2005., 00:30   #31
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett
Iskreno rečeno, zaćuđuje me kako netko s takvim hifi iskustvom može ovo govoriti.

O tome kako netko čuje neki audio sustav se raspravlja tek kod kvalitativno ekvivalentnih sustava. Dakle, kad uspoređuješ Bowerse i Focale, onda ljudi to drukčije čuju i drukčije im se sviđa.
Pa ti si prvi davao ocijenu kako čuješ zvuk MSI-a i iRivera. Ja sam samo nastavio.

Citiraj:
Kod ovih drugih stvari, a to je konkretno smeće Digitball i kvalitetni iRiver, stvari su očite bez obzira na subjektivnost ljudskog sluha.

Gdje molim te kod iRivera i Digitballa imaš mjesta za audiofislke afinitete?
Nisam niti spominjao audiofiliju.

Citiraj:
Jedno je nekvalitetno, drugo je kvalitetno. Kao kad uspoređuješ Amstrad DVD player sa TAG McLaren DVD-om (malo sam išao u ekstreme, ali za dokazivanje poante) - tu nije stvar toga da će netko bolje voljeti jednog , a drugi drugog - tu je stvar jasna: svi normalni će uvidjeti superiornost TAG McLarena, a oni koji misle drukčije imaju problema ili sa percepcijom ili sa mentalnim stanjem!
Ako će netko kvalitetno testirati ova dva DVD-a i pokaže se da je slika iste kvalitete i zvuk jednak, pogodi koji bi ja (a vjerojatno i ti) izabrao. Znam da je nemoguće ali kažem ako...Ista stvar je i kod ova dva MP3 playera.
Još jednom napominjem da se ravnam po testu PC Chipa. Ako su nešto zeznuli u testiranju ide na njihovu dušu. Ja ću ispasti naivan pa ću im vjerovati.
Ja nisam čuo niti Digitball niti iRiver. Ovaj MSI koji sam preporučio sam čuo i meni je O.K