Meni je osobno puno lakse igrati s DH, WD i wiz nego s monkom i barbarom(isprobano, barbar lvl60 Inferno i DH lvl60 Inferno), 99% killova radim izdaljne s te tri klase, najbolje mi kad skontam elite negdje nizbrdo s wizardom, pa ih porokam a nemogu mi nista (one stepenice prije Azmodana, npr. obozavam Elite tamo ubijat s DH -do jucer), evo sad igram na Ruskom acc, wizard je primarni, tek sam na Nightmare s njim ali lagano,ima se vremena sad napretek.
Bio sam kod frenda danas, covjek uzeo D3 jucer (da je znao da ja prodajem uzeo bi od mene, al nema veze), igra s Barbarom (cekam da me stigne na Nightmare pa cemo zajedno lupat), ide mu jako brzo, svu opremu na AH nabavi, limit 500-1000 golda, stavlja samo onu opremu sto ima vise exp ma sebe, kad skoci pet levela mjenja opremu na AH i opet stavlja onu koja daje vise exp (da sto prije dodje do velikog levela) i nije mu losa taktika, narocito kad uleti medju 50-60 mobova a svaki daje dodatni 100exp po killu. Uglavnom nagovaram ga da krenemo hardcore obojica....pa ako uspijem,bice veselo.