View Single Post
Staro 20.06.2012., 16:17   #1535
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Neupitna je klasa Spanjolske reprezentacije, Bilicu nimalo ne zamjeram na postavljenoj igri u toj utakmici, odigrao je onako kako se jedino moze odigrati protiv Spanjolske koja bilo kojoj reprezentaciji svijeta nametne svoju igru kroz tih 600-700 paseva koje odigraju u skoro svakoj utakmici. Nekoliko je faktora koje svaka reprezentacija mora zadovoljiti da bi se dobilo Spanjolsku, medju kojima su organizirana obrana, brza tranzicija osvojene lopte u polukontru i kontru, neutralan sudac koji nece napraviti greske koje ce okrenuti tijek utakmice, zavrsnica ponudjenih prilika i poluprilika, i naravno sreca.

Mislim da smo unatoc svemu mi odigrali jako dobru utakmicu. Sjetimo se prije svega kakve su bile nase kritike na obranu nase ekipe. Sto se ispostavilo od svega toga? Da je obrana odradila jako dobar posao, Spanjolski napad nije uopce dosao do izrazaja, presjekli smo brdo okomitih dodavanja kojima Spanjolci izbacuju skoro sve obrane protiv kojih igraju. Na zalost nismo pobijedili, ali imamo temelj na kojem bi iduci izbornik trebao graditi igru, tek nekolicina igraca ce otpasti za sljedece veliko natjecanje ako se tamo plasiramo
cyclone je offline   Reply With Quote