Imam 2 samsung galaxy minija S5570I. Jedan mi strasno guta bateriju za razliku od drugog i neznam sta se dogadja. To je prvi mobitel koji sam kupio, bio je zakljucan i odnio sam ga lokalnom unlokeru da ga otkljuca. On ga je rootao i otkljucao tako da mi radi na sve mreze.
Telefon radi isve je OK, ali mi jako guta bateriju. Nakon sto se u potpunosti napuni i stoji u stby-u da ga uopce ne diram baterija traje jedva nekih 50 sati.
Dok na drugom traje duplo... oko 10 sati isto tako stby. Vec sam probavao svasta, resetirao na tvornicke postavke. Od kolege posudio bateriju koja cek jaca ima 1500mah a pase za samsung galaxy mini. I stanje isto. Sada sam ga ponovno postavio na tvornicke vrijednosti i punim mu originalnu bateriju i necu mu nikakve programe stavljati na njega i pustit cu da vidim koliko traje.
Stvarno neznam u cemu je problem?
Oba dva telefona imaju isti softwer. Oba dva telefona su rootana i otkljucana. S tim da je taj koji trosi duplo brze bateriju je otkljucan kod lokalnog unlokera, a ovaj drugi sam ja otkljucao preko uputa sa xda foruma.
Vec sam probavao i Task kill, i svasta…. Ali ne, baterija traje max 50 sati u stby, dok drugi 100 sati....
Da li netko ima kakvu ideju... kaj bi moglo biti…. Jesu baterije (probao sam dvije), jel nesto guta bateriju, a ja nemogu otkriti sta….,